Wat te doen als de AirPod-hoes kwijt is?

Publicado por "OneEarPod" en

Je bent gewend om via je AirPods naar muziek te luisteren op weg naar je werk of in bad? Naast het geluid is het zeker de batterijduur die je heeft overtuigd. En opladen is ook nog eens praktisch, want je hoeft niet op zoek naar een stopcontact.

Helaas komt het vaak voor dat de AirPod-behuizing zoekraakt. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden u heeft om de AirPod case te vinden of te vervangen. We vertellen u ook waarom u dit probleem snel moet oplossen.

AirPod-hoesje verloren – Wat u kunt doen!

Allereerst moet je het hoofd koel houden. Want als je je AirPod-hoesje kwijt bent, betekent dat niet dat je een nieuwe bundel moet kopen. Het eerste dat u natuurlijk moet proberen, is de AirPod-behuizing vinden. Lukt dit niet, dan zul je op zoek moeten gaan naar een vervanger.

Selecteer de AirPods

In tegenstelling tot de hoofdtelefoon kun je de AirPods-oplaadcassette niet vinden. Hij beschikt namelijk niet over een eigen Bluetooth-verbinding. De door Apple ontwikkelde zoekfunctie waarmee je AirPods kunt vinden, werkt alleen als er ten minste één hoofdtelefoon in de oplaadcassette zit.

Probeer door te gaan met een plan bij het zoeken naar AirPods. Vraag jezelf af waar je de koptelefoon voor het laatst uit het hoesje hebt gehaald. Vraag jezelf ook af wanneer dat was en wat er sindsdien is gebeurd. Heb je je bureau opgeruimd en het AirPod-hoesje in een la gelegd? Vraag ook aan je omgeving of ze het oplaaddoosje hebben gezien.

Koop een vervangende oplaadcassette

Als uw zoektocht naar AirPods niet is gelukt, kunt u de oplaadcassette als reserveonderdeel bestellen. Ook al zijn er talloze aanbieders met goedkope producten die zogenaamd compatibel zijn met de AirPods, je dient toch een originele oplaadcase aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je echt geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om laadtijd en duur.

Omdat de resterende batterijlading van de hoofdtelefoon beperkt is, moet je zeker kiezen voor een aanbieder met snelle verzending.

Hoe voorkom je dat je je AirPod-hoes kwijtraakt?

Aangezien u de oplaadcassette van de AirPods niet kunt vinden, zou het goed zijn als u ze niet kwijtraakt. Onze tip: Bevestig de oplaadcassette aan iets groters dat u regelmatig bij u draagt. Dit kan uw sleutelhanger zijn, die u altijd zorgvuldig bij u draagt ​​en waarvoor u thuis een vaste plek heeft.

Omdat je de koptelefoon waarschijnlijk vaak gebruikt met je smartphone, kun je deze er ook op bevestigen. Dit verkleint de kans dat je een AirPod-hoes kwijtraakt aanzienlijk en vergroot de kans dat je de AirPod-hoes snel terugvindt.

AirPod Case verloren Hand

Kun je AirPods opladen zonder hoesje?

Het beantwoorden van deze vraag maakt duidelijk waarom het verliezen van je AirPod-hoesje zulke drastische gevolgen heeft. U kunt uw hoofdtelefoon nog steeds gebruiken als u de AirPod-hoes kwijtraakt. Maar alleen zolang de batterijlading nog voldoende is.

De enige manier om de AirPods op te laden is door ze in de oplaadcassette te plaatsen. Het is niet mogelijk om een ​​laadkabel aan te sluiten en ook draadloos opladen via een Qi-laadstation werkt niet. Daarom moet je snel een vervangend exemplaar aanschaffen als je je oplaadcase niet kunt vinden.

Een vervangende AirPod-hoes aansluiten?

Door de vervangende oplaadcassette te kopen, heb je de eerste belangrijke stap gezet om je hoofdtelefoon in de toekomst opnieuw te kunnen opladen. Om ze zoals gewoonlijk te gebruiken, moet je ze ook koppelen met de hoofdtelefoon en je afspeelapparaat.

Dat klinkt moeilijker dan het is. Het enige wat u hoeft te doen is de punten in onze instructies voor het aansluiten van AirPods te volgen en u kunt de hoofdtelefoon opnieuw opladen

  • Selecteer in het menu van je iPhone 'Bluetooth' onder 'Instellingen' en tik op de infoknop naast het hoofdtelefoonsymbool.
  • Klik op 'Dit apparaat negeren' en klik vervolgens tweemaal achter elkaar op 'Apparaat negeren'.
  • Vervolgens moet je beide hoofdtelefoons in de oplaadcassette plaatsen.
  • Controleer het statuslampje, dat geel moet knipperen, door de oplaadcassette te openen.
  • Druk enkele seconden op de instelknop aan de achterkant van de oplaadcassette. Totdat het wit knippert.
  • Neem je afspeelapparaat en ga naar het startscherm in de navigatie.
  • Open in de volgende stap de oplaadcassette en houd deze direct naast je afspeelapparaat. De animatie voor het instellen van de hoofdtelefoon zou moeten starten.
  • Het laatste dat u hoeft te doen, is klikken op “Verbinden” en vervolgens op “Gereed”. Je hoofdtelefoon is nu gekoppeld met de oplaadcase en je afspeelapparaat.

Waar u op moet letten bij het kopen van een reserveonderdeel

Zoals reeds vermeld zijn er naast de originele reserveonderdelen ook diverse producten die qua prijs interessant zijn, maar waarvan de compatibiliteit niet gegarandeerd is. We kunnen u alleen adviseren om geen imitatie-oplaadhoesjes voor de AirPods te gebruiken. Zorg er altijd voor dat u originele reserveonderdelen krijgt, net als wij. En nieuwe en ongebruikte.

Naast de zekerheid dat zij uw verloren AirPod case kunnen vervangen, krijgt u uiteraard de fabrieksgarantie op uw reserveonderdeel. Hoewel het vrijwel nooit voorkomt dat er in de eerste jaren van gebruik een defect optreedt, kan de fabrieksgarantie je hiertegen beschermen.

Wij verzenden binnen 24 uur

Omdat we weten dat je niet veel tijd hebt als je je AirPod-hoesje kwijtraakt, verzenden we elke bestelling binnen 24 uur. Deze belofte kunnen we alleen waarmaken omdat we altijd reserveonderdelen voor Apple AirPods op voorraad hebben.

In onze overzichtelijke onlineshop vindt u snel het juiste product. Het maakt natuurlijk niet uit of je vanwege een defect of verlies een nieuwe hoofdtelefoon of een nieuwe oplaadcase nodig hebt.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de optie voor versneld uitchecken gecreëerd. Omdat de meeste van onze klanten slechts één onderdeel bestellen. Over verzendkosten hoef je je geen zorgen te maken, want al onze producten versturen wij gratis.

Conclusie – Airpod-hoes kwijt? Een vervanging is snel geregeld

Als u uw AirPod-hoesje kwijt bent, hoeft u zich daar niet te lang zorgen over te maken. Mocht uw zoektocht niet succesvol zijn, dan kunt u bij ons snel en eenvoudig een reserveonderdeel bestellen.

Deze wordt snel en veilig verpakt bij u thuis afgeleverd, zodat u met uw AirPods kunt werken of in de gebruikelijke kwaliteit van muziek kunt genieten. En niet alleen tot het einde van de batterijlading, maar keer op keer dankzij de oplaadcassette.

← Publicación más antigua Publicación más reciente →